• Alszememissen.nl
  • Alszememissen.nl
  • Alszememissen.nl
  • Alszememissen.nl
  • Alszememissen.nl
  • Alszememissen.nl
  • Alszememissen.nl
  • Alszememissen.nl

Activiteiten

Als ze me missen begeleid, biedt en organiseert dagbesteding en activiteiten op maat. Individueel of in een groep met als uitgangspunt uw passie zodat u grotendeels de invulling van uw begeleiding, dagbesteding en activiteiten zelf bepaald. 
Laat gerust uw wensen horen wat betreft locatie, activiteit en/of begeleidingswens dan houden wij daar waar mogelijk rekening mee.

Dagbesteding.

Dagbesteding is er volop door cliënten en Als ze me missen bedacht. Voor sommige groepen en individuen staat deze in relatie tot het vissen. Zo bestaat de mogelijkheid mee te helpen met het opbouwen van een boot en deze te onderhouden. Of leren vlieg binden, kunstaas maken of (vis)petjes ontwerpen. Of wilt u liever fotograferen, eigen fotolijsten maken, foto's bewerken of met andere computervaardigheden aan de slag zoals mailen van uw belevingen, vangsten of foto's naar andere als ze me missers, familie en/of bekenden.
Ook kunt u helpen de website van Als ze me missen te beheren en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling ervan. Genoeg keus en kansen iets nieuws te leren.
Veel cliënten met een individuele begeleidingsvraag gaan graag naar musea, beurzen, forellen kwekerij, attractiepark e.d. Ondersteuning hierbij kan ook door Als ze me missen worden gegeven. 
Ander idee of vragen?? Wij horen het graag en kijken met u naar de mogelijkheden. 

Groepsactiviteiten.

U kunt ook samen met anderen activiteiten ondernemen, vrienden, familie, andere als ze me missers.  Elkaar vaker zien, samen meer leuke activiteiten ondernemen. Zoals een van de cliënten omschrijft;

“Ik en mijn broer hebben ieder onze eigen beperkingen, zagen elkaar niet vaak en deden weinig dingen samen. Als ze me missen maakt voor ons veel mogelijk. We blijven actief, we zijn vaker samen, we delen een passie en het plezier dat we erdoor beleven. Het zijn geweldig fijne dagen”.

Soms laten de weersomstandigheden het afweten. Als ze me missen organiseert dan bijeenkomsten waarbij gezelligheid en samen zijn voorop staat. Zo kunnen we gaan koffie drinken, naar de bioscoop, musea, beurzen, hengelsportspeciaalzaken om inkopen te doen, op zoek naar mooie nieuwe (vis)plekken, fotolijsten maken, vliegbinden, werken aan een boot en veel meer. Een mooi moment ook om foto’s laten zien en verhalen te delen met elkaar, ze op de computer te zetten, op te sturen naar anderen, af te laten drukken of in te lijsten.

Meer dan vissen alleen.

Als ze me missen...ben ik vissen. Veel cliënten die wij begeleiden hebben iets met water als passie. Dit wil echter niet zeggen dat er alleen gevist en/of gevaren wordt. Als ze me missen heeft als doelstelling u plezier te laten ervaren dat een activiteit waar u een passie voor heeft u geeft of ooit gegeven heeft. Dit hoeft natuurlijk geen vissen en/of varen te zijn. Laat uw wensen gerust weten, dan houden wij daar waar mogelijk rekening mee.Ervaren en bekwaam.


Naast de activiteit hopen wij u een leuk, ontspannen en betrokken contact te kunnen bieden. Op het gebied van begeleiding hebben wij kennis, affiniteit en ervaring met vele doelgroepen en kunnen wij meestal aansluiten op uw individuele wensen, behoeften en (on)mogelijkheden. Zo niet dan hebben wij vele professionele contacten waar wij u graag mee in contact brengen.

U kunt contact opnemen wanneer u vragen heeft. Als u het op prijs stelt kan Als ze me missen u een vrijblijvend kennismakingsgesprek bieden, kijk hiervoor bij het kopje; Ik heb belangstelling.